ANTREPRENOR ÎN DÂMBOVIȚA

Pentru ca firma și brandul dvs. să ajungă mai usor in atentia potentialilor clienti sau parteneri de afaceri, pentru a face cunoscută o investiție, un eveniment de business, o lansare de produs, vă invităm să vă înscrieți în comunitatea ANTREPRENOR în Dâmbovița.

Pentru dezvoltarea mediului de afaceri din județul Dâmbovița, prin implicarea responsabilă și inteligentă a companiilor, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, lansează un nou proiect de promovare a mediului de afaceri din județ.

Proiectul Antreprenor în Dâmbovița își propune crearea unei comunități antreprenoriale unite și oferă oportunitatea tuturor companiilor locale, de a se poziționa ca un brand al județului.

Antreprenor în Dâmbovița își propune crearea unui cadru propice îmbunătățirii situației economice locale. Prin promovarea companiilor producătoare de bunuri și servicii din județ, dorim să facem cunoscută calitatea deosebită a acestor produse și servicii, pe plan național și internațional.


ANTREPRENOR în Dâmbovița vă oferă:

Posibilitatea prezentării profilului de companie sau de antreprenor, a pachetului de servicii și a portofoliului de produse într-o manieră profesionistă;
Modalitate de promovare a evenimentelor, workshop-urilor, webinar-iilor și a altor inițiative de networking;
Acces la o bibliotecă virtuală cu articole și ghiduri electronice care să ofere antreprenorilor români o sursă de informare viabilă în procesul continuu al acestora de dezvoltare personală și profesională

✅ Identificarea și susținerea intereselor micilor și marilor producători din județul Dâmbovița;
✅ Reprezentarea producătorilor locali din județ, atât la nivel local, cât și la nivel national;
✅ Promovarea produselor și a valorilor locale;
✅ Identificarea oportunităților de afaceri și nevoile din piață.

Ne propunem sprijinirea producătorilor, dezvoltarea producţiei, creşterea calităţii şi dezvoltarea identităţii produsului, promovarea produselor, protecţia şi stimularea consumatorilor şi orientarea acestora către produsele locale, ca soluţii de relansare a economiei județului.

Proiectul Antreprenor în Dâmbovița își propune crearea unei comunități antreprenoriale unite și oferă oportunitatea tuturor companiilor locale, de a se poziționa ca un brand al județului.

Antreprenor în Dâmbovițaîși propune crearea unui cadru propice îmbunătățirii situației economice locale. Prin promovarea companiilor producătoare de bunuri și servicii din județ, dorim să facem cunoscută calitatea deosebită a acestor produse și servicii, pe plan național și internațional.