Topul Firmelor din Județul Dâmbovița

ediția a XXVIII-a

La realizarea clasamentului Topul Firmelor din Dâmbovița 2021 au fost analizate 11.151 de bilanţuri financiar-contabile ale companiilor active în județul Dâmbovița. Dintre acestea, 1.297 de bilanțuri au intrat în competiția pentru primele 5 poziții în clasament, în conformitate cu metodologia de realizare a topurilor de firme.

În ierarhia Topul Firmelor din județul Dâmbovița 2021 s-au calificat pe prima poziție un număr de 493 de companii, pe locul al doilea 286 companii, iar cea de-a treia poziție este ocupată de 211 companii.
Indice al reușitei în afaceri, Gala Topul Firmelor din județul Dâmbovița din 16 decembrie 2021 a premiat antreprenorii din diferite sectoare de activitate.

Camera de Comerț Dâmbovița a premiat pe 16 decembrie 2021, excelenţa în afaceri. Ediția din acest an a Topului Firmelor din județul Dâmbovița a fost o ediție premium. Companiile care se regăsesc în Top sunt companiile care anul trecut au învins frica de necunoscut, care au știut să se redescopere și să se reinventeze.

Au fost prezentate cele mai performante companii din următoarele domenii de activitate:
🥇Industrie; 🥇Servicii;
🥇Comerț; 🥇Turism;
🥇Cercetare-dezvoltare și high-tech;
🥇Construcții.
Au fost invitați alături de noi oficialități din administrația locală și județeană, persoane decidente din instituțiile publice. A fost un bun prilej pentru fiecare în parte de a schimba opinii, idei, proiecte de viitor. Avem nevoie de un parteneriat onest între administrație și antreprenori astfel încât împreună, să putem așeza, zi de zi, noi cărămizi pentru dezvoltarea județului nostru.
Moderator: IULIA VERDEȘ, Membră a Uniunii Cineaștilor din România

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița vă adresează mulțumiri pentru efortul comun de a susține această Gală, mulțumim, atât companiilor, cât și partenerilor. Acest eveniment nu ar fi existat fără dumneavoastră!
Felicitări investitorilor și managerilor pentru performanțele companiilor premiate

Suntem convinși că NUMAI ÎMPREUNĂ PUTEM REUȘI!

Reprezentanții autorităților locale și-au exprimat susținerea pentru mediul de afaceri dâmbovițean și au felicitat antreprenorii pentru rezultatele obținute. Corneliu Stefan, Președintele Consiliul Județean Dâmbovița Cristian Daniel Stan, Primarul Municipiului Târgoviște Adrian Ionut Ghibanu, vicar Eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviștei Ion Sorin, Secretar de Stat în cadrul Ministerul Educației Marius Lixandru, inspector șef ITM Dâmbovița Sandu Tolea, Director Executiv al DSVSA Bâte Teodor – Arhitect Șef al Județului Dâmbovița Gabriela Anghel – Președinte CECCAR Filiala Dâmbovița

SPONSORI DE TOP