You are currently viewing Forumul Economic pentru Francofonie (FEF)

Forumul Economic pentru Francofonie (FEF)

În perioada 27-29 martie 2024, România va găzdui Misiunea Economică organizată de Organizația Internațională a Francofoniei (OIF), în marja căreia va avea loc la București Forumul Economic pentru Francofonie (FEF), cea mai importantă platformă dedicată comunităților de afaceri din țările francofone.

Evenimentului se aliniază Strategiei Economice pentru Francofonie 2020-2025 și va reuni antreprenori și oficiali guvernamentali din cele 88 de țări membre ale OIF.

FEF se va desfășura sub înaltul patronaj al Președinției României, cu sprijinul OIF și implicarea directă a Agenției Române pentru Investiții și Comerț Exterior (ARICE), Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT), Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR) și a Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

În cadrul celor 2 zile de întâlniri B2B și ateliere de lucru dedicate, companiile românești vor avea posibilitatea de a purta discuții aplicate cu potențiali parteneri de afaceri din Africa, Asia, America de Nord, Caraibi, Europa și Oceanul Indian, cu scopul de a identifica noi oportunități de parteneriate și dezvoltare pe piețele din aceste regiuni ale lumii.

 

Sectoarele economice vizate în cadrul FEF sunt: industria agro-alimentară, IT&C, energie verde și industria medicală.

 

Având convingerea că Forumul Economic pentru Francofonie poate genera oportunități viabile de diversificare a portofoliului de parteneri al companiei dumneavoastră precum și de extindere a activității pe noi piețe internaționale, vă invităm să confirmați participarea la eveniment prin înscriere, accesând link-ul:

Inscription 2023 (francophonie.org)

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi accesând link-ul:

mecf_brochure_roumanie_211123.pdf (hubinstitute.com)

Locația evenimentului: Palatul Parlamentului
Termenul limită pentru înscrieri: 29.02.2024

Pentru informații și detalii suplimentare, vă rugăm să vă adresați: [email protected].