Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) împreună cu Camera de Comerț și Industrie Dubai vă invită să participați marți, 01 martie 2022, la Forumul de afaceri România – Emiratele Arabe Unite, organizat la pavilionul expozițional Expo 2020 Dubai, începând cu orele 10.00, în marja manifestărilor prilejuite de Ziua României la Expoziția Mondială Dubai 2020, cu scopul promovării produselor și serviciilor românești precum și a României în general, ca destinație favorită a investițiilor străine.

Cu această ocazie, CCIR va organiza o misiune economică în Dubai, în perioada 28 februarie – 03 martie 2022, care va fi condusă de domnul Mihai Daraban, președinte al CCIR. În acest context, delegația de afaceri din România va putea participa la întâlniri B2B cu companii emirateze reprezentative din domenii de vârf precum energie (neconvențională, energie verde, construcții energetice), industria de apărare, IT&C, agricultură (procesare alimentară, sisteme de irigare), servicii medicale, turism.

Evenimentul de afaceri va beneficia de prezența unor înalți demnitari ai statului român iar Forumul de afaceri se va concentra cu prioritate pe discuții concrete și schimb de informații de afaceri, care pot constitui baza unei cooperări româno – emirateze de succes.

În vederea unei bune organizări a misiunii economice, CCIR va oferi companiilor interesate unul din următoarele pachete:

Pachetul Silver – de la 1597 Euro + TVA, care include următoarele: transport aerian clasa economic; cazare 3 nopți la hotel de 5* (inclusiv mic dejun); transferuri; bilet de acces în centrul expozițional Expo 2020 Dubai; servicii de consultanţă şi participare la întâlniri de afaceri (inclusiv prânz de lucru în cadrul Forumului).
Pachetul Gold – de la 3452 Euro +TVA, care include următoarele: transport aerian clasa Business; cazare 3 nopți la hotel de 5* (inclusiv mic dejun); transferuri; bilet de acces în centrul expozițional Expo 2020 Dubai; servicii de consultanţă şi participare la întâlniri de afaceri (inclusiv prânz de lucru în cadrul Forumului).
* tarifele pot suferi modificări în funcție de evoluția prețurilor la data achiziționării pachetelor.

Termenul limită pentru înregistrare este 14 februarie 2022.

Vă aducem la cunoștință că Forumul de afaceri România-EAU se va desfășura în deplină siguranță, cu respectarea strictă a procedurilor de protecție, impuse de pandemia COVID-19.