You are currently viewing Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița organizează cea de-a XXIX-a ediție a TOPULUI FIRMELOR DIN DÂMBOVIȚA 2022

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița organizează cea de-a XXIX-a ediție a TOPULUI FIRMELOR DIN DÂMBOVIȚA 2022

Ca în fiecare an, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița celebrează performanțele mediului de afaceri, în cadrul Galei Topul Firmelor din Dâmbovița, ediția a XXIX – a.

Topul Firmelor din Dâmbovița este un eveniment unic de recunoaștere a muncii și a performanței celor care țin pornit motorul economiei. 

 Continuitatea activităților economice a fost și rămâne vitală pentru depășirea acestei perioade dificile, în contextul în care și anul 2022 a adus provocări majore pentru economie.

Vă invităm să vă prezentaţi compania în Catalogul electronic TOPUL FIRMELOR DIN DÂMBOVIȚA 2022, o lucrare excelent fundamentată din punct de vedere economic și financiar.  

Întrucât în perioada imediat următoare vom demara activitatea de realizare a Catalogului electronic Topul Firmelor din județul Dâmbovița 2022, vă oferim posibilitatea promovării în cuprinsul acestui material, în sistem early – booking, prin achiziționarea de spațiu publicitar, beneficiind de 15% reducere dacă vă înscrieți compania în Catalog până la 15 septembrie 2022. 

Vă așteptăm!