You are currently viewing Forum de afaceri Romania – India, 8 februarie 2023, Bucuresti, CCIR Business Center

Forum de afaceri Romania – India, 8 februarie 2023, Bucuresti, CCIR Business Center

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) în parteneriat cu Federația Organizației Indiene de Export (FIEO) și cu Ambasada Indiei la București vă invită să participați la forumul de afaceri România – India, în cadrul cărei veți avea oportunitatea de a intra în dialog direct cu importante companii indiene.

Evenimentul se va desfășura cu prilejul vizitei în România a delegației FIEO și va avea loc miercuri, 08 februarie 2023 la sala Aurel Ghibuțiu, CCIR Business Center, începând cu ora 10:00 (09:30 – înregistrare).

Delegația va fi compusă din companii reprezentative indiene din următoarele domenii: textile, farmaceutice, construcții și produse electronice.

Pentru mai multe informații cu privire la formatul evenimentului, vă rugăm să consultați Agenda Forumului de afaceri România – India:

Agenda

Cu speranţa că evenimentul prezintă interes pentru compania dumneavoastră, atât pentru consolidarea promovării bunurilor și serviciilor pe piața indiană, cât și pentru identificarea de noi oportunități de afaceri, vă rog să regăsiți alături de această invitație lista preliminară a delegației de afaceri din India și formularul de înscriere online:

Lista preliminară a delegației de afaceri din India

Formular de înregistrare

Participarea la eveniment este gratuită.

Termenul limită pentru înregistrare este 06 februarie 2022.

Pentru informații suplimentare și înscrieri vă rugăm să vă adresați domnului Bogdan Cîrstocea, Consilier, Biroul de Relații Bilaterale, email: [email protected], tel +40374 474 382.

CCIR recunoaște importanța datelor dumneavoastră personale și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în cuprinsul Termenilor și Condițiilor.