You are currently viewing Forumul de afaceri România – Tunisia

Forumul de afaceri România – Tunisia

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) în parteneriat cu Ambasada Republicii Tunisia la București, vă invită să participați la Forumul de afaceri România – Tunisia ce va avea loc marți, 13 iunie 2023 la sala Al. I. Cuza, CCIR Business Center, începând cu ora 10:00 (09:30 – înregistrare).

Evenimentul se va desfășura cu prilejul vizitei în România a unei delegații de companii tunisiene din următoarele domenii: IT&C, energie și soluții pentru energie verde, agricultură și produse agricole, textile, automotive și turism.

Pentru mai multe informații cu privire la formatul evenimentului, vă rugăm să consultați Agenda Forumului de afaceri România – Tunisia.

Agenda

În speranţa că evenimentul prezintă interes pentru compania dumneavoastră, atât pentru consolidarea promovării bunurilor și serviciilor pe piața tunisiană, cât și pentru identificarea de noi oportunități de afaceri, vă rog să regăsiți alături de această invitație formularul de înscriere online.

Formular de înscriere online

Participarea la eveniment este gratuită.

Termenul limită pentru înregistrare este 9 iunie 2023.

Pentru informații suplimentare și înscrieri vă rugăm să vă adresați domnului Bogdan Cîrstocea, Consilier, Biroul de Relații Bilaterale, e-mail: [email protected], tel +40 374 474 358.