You are currently viewing TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI 2021

TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI 2021

VĂ INVITĂM SĂ PARTICIPAȚI LA TÂRGURILE ȘI EXPOZIȚIILE ORGANIZATE DE ROMEXPO !

Anul acesta, TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI REUNEȘTE VIRTUAL ÎNTREAGA INDUSTRIE DE TURISM!

Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României are loc în perioada 18-21 februarie 2021, în format virtual, pe o platforma special creată! Platforma este dedicată atât agențiilor de turism, Tour operatorilor, participărilor internaționale și serviciilor turistice, cât si zonelor turistice din România prin intermediul: Unităților Administrativ Teritoriale, Consiliilor Județene, Primăriilor, Asociațiilor de Turism, Oficiilor de Turism. Platforma virtuală dă ocazia expozantului de a intra în interacțiune directă cu potențialul client prin tool-uri special create pentru acest scop. De asemenea, acesta va putea să își evidențieze cele mai bune oferte, dar și să participe la evenimentele online organizate în perioada târgului! Ajuns la cea de-a 44-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal, de prezentare, chiar și în format virtual, atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinătate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare în orice vacanță. Informații utile pentru expozanți:
  • după efectuarea plății avansului de 30% din valoarea facturată și primirea detaliilor de acces în platformă, expozantul poate încărca informațiile în format digital;
  • în perioada desfășurării expoziției virtuale accesul personalului expozanților va fi permis zilnic, pe platformă;
  • expozanții au obligația să respecte strict programul expoziției;
  • fiecare expozant va beneficia de câte un cod de acces pentru toată perioada manifestării.
  • toate codurile de acces vor fi emise în numele companiei expozante. Codurile nu sunt transmisibile. ROMEXPO își rezervă dreptul de a anula orice cod de acces care nu este utilizat corespunzător.
  • tarife diferențiate cu 20% pentru firmele membre CCI.