JALUTEX S.R.L

Dam culoare casei tale – din 1991 )

S.C. JALUTEX S.R.L. si-a inceput activitatea in anul 1991 si in prezent a devenit o societate comerciala cu un numar mediu de 50 de salariati, societate ce timp de 17 ani a ocupat locurile I-II pe judet in topul intreprinderilor mijlocii care au ca obiect de activitate fabricarea si desfacerea produselor chimice, reusind sa se faca cunoscuta pe piata produselor chimice din intreaga tara atat prin gama variata de produse (vopsele, adezivi, diluanti) cat si prin nivelul ridicat de calitate al acestora, nivel asigurat prin implementarea si certificarea sistemelor de management al calitatii in conformitate cu standardele de management al calitatii ISO 9001:2008 si de management al mediului ISO 14001:2004.

Datorita reinvestirii a peste 90% din profit, in present firma dispune de:
sectie de productie noua echipata cu linii tehnologice automate, asigurandu-se astfel fabricarea produselor in cele mai bune conditii;
laborator dotat cu aparatura moderna, caracteristicile tehnice ale produselor putand fi riguros verificate in vederea atingerii unui maxim de calitate;
sediu administrativ dotat cu tehnica moderna de calcul;
parc auto propriu, asigurandu-se astfel transportul gratuit al produselor in orice punct din tara.

Succesul nostru consta in satisfacerea cererilor dumneavoastra in calitate de client, cu produse de nivel calitativ ridicat, fabricate si controlate cu respectarea standardelor nationale si internationale.

Acest obiectiv este realizat datorita implementarii in cadrul firmei a standardelor de management al calitatii ISO 9001:2008 si de management al mediului ISO 14001:2004 pe baza certificarilor obtinute din partea Societatii pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si a IQNet.

Contact

DECLARATIE PRIVIND POLITICA DE MEDIU

  • S.C. JALUTEX S.R.L. recunoaste ca este responsabilitatea fiecarui angajat, si in primul rand a managementului de la cel mai inalt nivel sa-si conduca activitatea privind fabricarea si ambalarea produselor chimice (vopsele acrilice, vopsele lavabile, lacuri adezivi, diluanti) si a produselor chimice de uz gospodaresc si comercializarea produselor chimice in conformitate cu cerintele legale si de reglementare elaborate in scopul protejarii calitatii resurselor naturale vitale: apa, aerul, solul si subsolul, flora si fauna si al protejarii sanatatii oamenilor.
  • S.C. JALUTEX S.R.L. recunoaste interesul legitim al partilor externe: clienti, furnizori, comunitate locala, autoritati cu privire la impacturile activitatilor, produselor si serviciilor sale si se declara deschisa la orice forma de comunicare in legatura cu acestea.
  • Politica de mediu este integrata in politica generala de management a societatii si este luata in considerare la stabilirea tuturor deciziilor si strategiilor privind afacerea.
  • Prin implementarea, mentinerea si imbunatatirea continua a Sistemului de Management de Mediu in conformitate cu cerintele SR EN ISO 14001:2005 noi luam in considerare cu prioritate optiunile care previn, reduc si controleaza poluarea cat si cele care reduc consumurile pentru toate activitatile, cum sunt: aprovizionare, realizarea de produse noi sau imbunatatirea celor realizate in prezent, vanzare, utilizare de materii prime noi, investitii si modernizari.
  • Vom analiza cu regularitate aspectele de mediu asociate activitatilor produsele si serviciile noastre si vom initia modificari, atunci cand se impun, pentru a imbunatati performanta de mediu a societatii si pentru a preveni poluarea prin stabilirea de obiective si tinte de mediu si programe de realizare eficace.
  • Protectia mediului si prevenirea poluarii sunt responsabilitatile fiecarui angajat indiferent de rolul sau in organizatie. Noi punem un accent deosebit pe competenta, instruirea si constientizarea personalului angajat si pe constientizarea clientilor, furnizorilor, distribuitorilor si altor parti externe cu privire la respectarea practicilor noastre de mediu.